Norge Drakt • andre omgang ble ikke hjulpet


  Danny Cashman kom fra benken for


  Norge Drakt, Liverpool Drakt  minutt for å vinne en fotballdrakter salg pasning fra liam feeney

  Coventry City-lånsmannen Danny Cashman kom fra benken for å score sitt første ligamål for Rochdale med en vinner i det 84. minutt for å vinne en 1-0-seier over Tranmere Rovers.
  Dale dominerte kampen i lange perioder, selv om gjestene måtte beklage lykken etter å ha truffet treverket to ganger.
  norge drakt I de første 10 minuttene satte Abraham Odoh opp Jake Beesley for en smart vending og skudd som Rovers-målvakt Joe Murphy dyttet unna, mens gjestene gikk nære like etter da Josh Hawkes slo foten av et innlegg med en 20-yards drive.
  maglie calcio poco prezzo En elendig start på andre omgang ble ikke hjulpet av en langvarig spillstopp da Murphy fikk behandling etter en kollisjon med sin egen lagkamerat, og keeperen ble til slutt båret avgårde på båre.

  liverpool drakt Erstatteren Ross Doohan var den travleste av de to keeperne, men ble aldri seriøst testet før Cashman, på et sesonglangt lån fra Coventry, satte en strålende avslutning i hjørnet av nettet.
  magliette calcio Men Tranmere bommet på en strålende sjanse til å utligne i løpet av de åtte minuttene som ble lagt til da en annen innbytter, Sam Foley, slo et innlegg med en innsats fra åtte yards med bare Joel Coleman å slå.
  Offside, Tranmere Rovers. Nathaniel Knight-Percival forsøker et gjennomspill, men Nicky Maynard går i offside.
  Sam Foley treffer venstre stolpe med et skudd med høyrebenet fra midten av sekstenmeteren. På pasning fra Liam Feeney.

  Paris Saint Germain(PSG) Tröja Barn