kontrakt med klubben


 • fodboldtrøjer

  fornyer sin kontrakt med klubben  Germain kan blive ved med at tale om Lionel  Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjer, Billig Fodboldtøj

  psg's forfølgelse af messi, fodboldtrøjer gratis tryk coutinho på sidelinjen


  Barcelonas træner Ronald Koeman har sagt, at Paris Saint-Germain kan blive ved med at tale om Lionel Messi, hvis de vil, da spændingen vokser forud for næste uges Champions League-kamp mellem de to sider.

  PSG's forfølgelse af Messi, der er kontraktløs i juni, er spildt i medierne i de seneste måneder. Sportsdirektør Leonardo, Neymar og Angel Di Maria har alle talt om den franske klubs ønske om at signere Barca -anføreren.

  - Stream ESPN FC Daily på ESPN+

  I sidste uge sagde Di Maria, at der var en 'stor chance' for, at Messi flyttede til Paris, hvilket fik Koeman til at mærke PSG 'respektløst' og beskylde dem for at røre puljen forud for første etape i deres ottendedelsfinaler på Camp Nou den 16 fodboldtrøjer. februar.

  Lyon -manager Rudi Garcia blev endda indblandet i transfer -sagaen i denne uge og beskyldte Koeman for hykleri for at have fordømt PSG's handlinger samtidig med, at han offentligt frier Lyon -forward Memphis Depay.

  Messi, 33, kan frit forlade Camp Nou efter 20 år til sommer, hvis han ikke fornyer sin kontrakt med klubben Køb fodboldtrøjer. Kilder har fortalt ESPN, at han vil vente til slutningen af ​​sæsonen med at bestemme sin fremtid og give ham tid til at se, hvordan Koemans side skrider frem på banen, og hvad den nye præsident, der bliver valgt den 7 billig fodboldtøj. marts, kan tilbyde ham.

  Hvis han forlader, vil PSG møde hård konkurrence fra Manchester City om hans underskrift. Kilder sagde til ESPN i denne uge, at Premier League -lederne stadig følger Messis situation, selvom de ikke larmer så meget som deres franske kolleger.

  Messi er en del af Barca -truppen til denne uges første etape i Copa del Rey i Sevilla, selvom Barca har en stigende skadesliste med PSG -spillet i horisonten.

  Barca mangler otte spillere til kampen, hvor Sergino Dest, Miralem Pjanic og Martin Braithwaite slutter sig til Gerard Pique, Sergi Roberto, Ansu Fati, Ronald Araujo og Philippe Coutinho på sidelinjen.